Da li često posećujete kozmetičke salone?

Verovatno manje nego što je poželjno. Posao, porodica, prijatelji… Moderna aktivna žena nikad nema dovoljno vremena! Istovremeno, uvek se trudi da izgleda savršeno, mladoliko, sređeno… Svaka žena pokušava da na svoj način reši ovaj problem. Neke dame se opredeljuju za kratkoročno rešenje- anti-age kozmetiku, dok druge se podvrgavaju hirurškim intervencijama.

Danas je sve popularnija mezoterapija, metoda kojom se vitamini, minerali, antioksidansi i ostale aktivne supstance ubrizgavaju direktno u treći sloj kože u kome se nalaze sitni krvni sudovi, mezoderm. Mezoterapijom se dobija intenzivnija hidratacija i ishrana same kože, a proces starenja se značajno usporava. Cilj mezoterapije u procesu podmlađivanja kože jeste povećanje aktivnosti fibroblasta, ćelija odgovornih za produkciju kolagena, elastina i hijalurona u koži kao i aplikacija pune koncentracije aktivnih supstanci neophodnih za obnavljanje zdrave i mladalačke kože.

Kućna mezoterapija: da li je moguća?

Od sada, profesionalni tretmani za podmlađivanje kože mogu se lako i efikasno sprovoditi i kod kuće – sa novim setom “Serum Lora mezoefekat sa mezorolerom”. Zbog istovremenog dejstva jedinstvenog kozmetičkog mezoroler uređaja i bogatih aktivnih sastojaka seruma, profesionalna nega kože postala je dostupna i kod kuće, oslobađajući žene od bolnih tretmana, gubitka vremena na putu do kozmetičkih salona i nepotrebnih troškova.

Prednosti kućne mezoterapije

Pored brzine i praktičnosti, kućna mezoterapija se ističe po sledećim prednostima:

  • Pravilna upotreba mezorolera je gotovo bezbolna procedura
  • Tanke mikroigle od titanijuma su antialergijske, ne oksidiraju i deluju mnogo mekše na kožu
  • Pristupačna cena

Kako deluje serum sa mezorolerom?

Mezoroler se sastoji iz dva dela – cilindra glave od titanijuma sa mikro iglama i drške. Tokom tretmana, mikro igle stvaraju mikrokanale u površinskim slojevima kože i podstiču proces podmlađivanja. Tokom procedure mezoroler treba pažljivo rolati preko lica i vrata.Tanke mikroigle probijajući kožu, daju snažan podsticaj njene obnove: dovodeći do stvaranja kolagena i elastina. Nastali mikro-kanali doprinose 400 puta boljem prodiranju seruma kroz barijere epiderma u duboke slojeve kože. Mezoroler poboljšava cirkulaciju kože, aktivira metabolizam, započinje sintezu kolagena I hijaluronske kiseline. Efekat je odmah vidljiv.

Nakon upotrebe mezorolera, koža je spremna da apsorbuje aktivne sastojke ant-aging agenasa. Lora serum ne sadrži konzervanse, parabene i mirise, tako da je idealan za mezoterapiju kod kuće.

Rezultati već za 4 nedelje primene

Klinički je dokazano da se posle četiri nedelje zajedničke primene Lora seruma i mezorolera:

  • Značajno povećava elastičnost i hidratacija kože
  • Smanjuje količina i dubina bora.
  • Modeliranje i formiranje preciznih kontura lica.
  • Zateže koža i poboljšava tena
  • Koža izgleda mnogo mlađe bez bola, neugodnosti i dodatnih troškova

Set za kućnu mezoterapiju “Lora” će vam obezbediti rezultate koji će premašiti sva vaša očekivanja. Ali je važno pravilno pripremiti kožu pre procedure i zaštiti posle nje. Kućnu mezoterapiju, zavisno od starosti, sprovoditi od 1 do 3 puta nedeljno. Kožu očistiti Lora tonikom, fiziološkim rastvorom ili u slučaju izražene zaprljanosti i sklonosti ka zapaljenju kože – antisepticima. Nakon nanošenja seruma blagim pokretima, bez stvaranja jakog pritiska, mezorolerom tretirati svaku od oblasti (čelo, između obrva, obrazi, nos, brada, vrat) vertikalno, horizontlno i dijagonalno od 5-10 puta u svakom smeru. Obratiti pažnju da se ne povredi oblast oko očiju i iznad gornje usne. Nakon obrade mezorolerom dozvoljena je blaga masaža, može sa ponovnom primenom seruma. Pre izlaska staviti kremu “Lora SPF 50+” ili neku drugu zaštitnu kremu. Mezoroler – je uređaj za ličnu upotrebu. Mikroskopske iglice se tupe, tako da je rok upotrebe mezorolera ograničen. Ne koristiti mezoroler sa tupim iglama.